Taijiwuxigong Introductiecursus

07 Apr 2020

Taijiwuxigong is een eenvoudig maar diepgaand systeem voor zelfgenezing ontwikkeld door de Chinese arts Dr. Shen Hongxun, waarvan iedereen al na korte tijd de weldaad kan ervaren.

Door de beoefening van Taijiwuxigong kun je gezond en jong blijven, kun je je mentale, sportieve en artistieke prestaties verbeteren en van klachten genezen. Het doel van Taijiwuxigong is zelfgenezing en zelfregulering van lichaam en geest.

De oefeningen (daoyins red.) hebben tot doel de spieren - maar ook de geest - op een alerte manier te ontspannen en de ligamenten te strekken. Hierdoor worden gewrichten verlengd of ‘geopend’. Dit bevordert de doorvoer van lichaamsvloeistoffen en neurologische signalen met als gevolg dat het gewricht soepeler wordt en de weefsels eromheen worden gezonder.

De kracht van de oefeningen zit dan ook in de herhaling en het op de juiste wijze geleiden van de reacties die tijdens het oefenen ontstaan.

In de week van 7 april kunt u vrijblijvend komen kennismaken!

De cursusmomenten zijn op maandagavond 18.00-19.30u, dinsdagavond 19.00-20.30u, donderdagochtend 10.00-11.30u en vrijdagochtend 09.15-10.45u. De cursus duurt 10 weken.

Meer weten of aanmelden? mail ons op info@sportclubfenf.nl of bel ons via 0515-432030.