The Inner Way

Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van Sportclub F en F The Inner Way.

Door samen voor elkaar iets te doen leren we ook om betrokken te zijn voor en met elkaar. Juist die dingen waar zoals het lijkt tegenwoordig geen tijd en geen oog meer voor is. Terwijl je juist merkt dat er onder de mensen, jong en oud, steeds meer behoefte is aan meer warmte en contact met elkaar.

Wij zijn daarom ook een school waar mensen werken aan hun innerlijke ontwikkeling en rust. Waar ze leren vanuit hun hart te zijn, liefdevol te zijn voor alles en iedereen. Dit alles met het oogmerk een zichtbare beheersing en balans te bewerkstelligen met onszelf en onze omgeving. Oftewel: vanuit een Oosterse filosofie en binnen een Westers perspectief hedendaagse mannen, vrouwen en kinderen in evenwicht brengen met hun lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Mensen, mannen, vrouwen, kinderen in contact te brengen met hun innerlijk.

Medewerkers

• Trainers
  • Management
  • Staf

Bedrijven

Fitte en gemotiveerde medewerkers dankzij bedrijfstrainingen van Sportclub F en F The Inner Way. Het is bekend dat actieve werknemers zich lekkerder voelen, minder vaak ziek zijn, productiever zijn, minder vaak van baan wisselen en minder last van stress hebben. Alle reden dus om uw werknemers te stimuleren in beweging te komen. Als werkgever hebt u een aantal mogelijkheden om uw medewerkers te motiveren.Wij willen en kunnen daarin ook graag een bijdrage leveren.

Onze bedrijfstrainingen worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen samen met u wordt het aantal trainingen, de locatie, het tijdstip en het te kiezen einddoel bepaald. Zo is bijvoorbeeld boksen bijvoorbeeld een uitstekende mogelijkheid om je persoonlijke valkuilen en kwaliteiten beter te leren kennen en dat gaat ook nog eens op een dynamische en spannende manier. Als uw personeel tot rust wil komen is T'ai Chi of mediteren op de zaak (bijvoorbeeld in de pauze) ook een uitstekende mogelijkheid om in balans te komen of te blijven in de hectiek van het (werk)bestaan.

Wij leren de deelnemers aan onze trainingen om op een gezonde manier in het leven te staan. Actief en toch zonder stress. Ideaal!

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl

WK Kyokushin Karate

In april 2021 zal een Kyokushin Karate delegatie van Fightingteam F en F hun opmars maken op het Wereldkampoenschap in Japan. Te weten: Senpai Joy, Senpai Gert-Jan, Senpai Paul, Jun Yi, Evie, Harmen Jappie, Kyan, Aron, Josyn en Jarno. Dit tiental athleten krijgt de kans om hun niveau te meten aan de top. Het Fightingteam is in volle voorbereiding onder leiding van een Top team bestaande uit het wedstrijdsecretariaat, Stichting Activity Foundation, Top trainers van Sportclub F en F, Topsport Fysiotherapie, Topsport Arts en Topsport diëtisten.

U kunt u voorstellen dat deelnemen aan een WK de nodige kosten met zich mee brengt, aan voorbereidingen, de reis, het verblijf en de deelnamekosten om maar iets te noemen. In de Karatesport is het zo dat de atleten zelf verantwoordelijk zijn om hun carrière te bekostigen. Dit doen zij d.m.v. sponsoring te werven van bedrijven, particulieren of collectieve sponsoracties.

Wilt u bijdragen aan het waarmaken van de droom van onze athleten om in april in Japan, het Mekka van onze sport, te kunnen staan? Sponsor hen dan nu via het onderstaand sponsorformulier!

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.